Helyi sport

2024.05.04. 13:31

Egy órát emberhátrányban játszva is nyert az Ásotthalom Vásárhelyen

Hiába a HFC II. fölénye, kimaradtak a helyzetek, és ezt megbüntette az Ásotthalom.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Földi Imre.

Péntek este a Hódmezővásárhelyi FC II. fogadta az Ásotthalmot a labdarúgó vármegyei I. osztály alsóházi rájátszásában. A hazaiak uralták a mérkőzést, és a félidő végéhez közelítve egy ártalmatlan szituáció után emberelőnybe is kerültek, amikor Sándor próbált tisztázni, de Czékust találta el, így tíz emberre fogyatkozott az Ásotthalom.

Hiába a vásárhelyi helyzetek, ezek rendre kimaradtak – nem úgy a túloldalon, amikor egy kontra után még tovább húzták a labdát a vendégek a centerezést követően, Szilágyi pedig belsővel befejezte az akciót.

Ez a gól három pontot jelentett az Ásotthalomnak, amely közel egy órát emberhátrányban futballozva is nyerni tudott. Ezzel roppant fontos három pontot szerzett, hiszen így pontszámban beérte ellenfelét, így az utolsó előtti Ásotthalom, valamint a HFC II. is azonos pontszámmal, 26-26 egységgel várhatja a folytatást.

Hódmezővásárhelyi FC II.–Ásotthalom 0–1 (0-0)
Hódmezővásárhely, 100 néző. Vezette: Gargya Balázs – jól (Minda, Kiss D.).
HFC II.: Hegyes – Czékus (Rabecz B., 37.), Vastag, Arany, Patkós (Daraki, 72.), Herczeg, Pálinkás (Marton, a szünetben), Bencze, Buzás, Karácsonyi, (Orovecz, 57.), Kis D. (Kónya, 75.). Edző: Vinnai István.
Ásotthalom: Mityók – Horváth B., Kothencz G., Malatinszki D., Góra (Vetstein, a szünetben), Kothencz L., Szilágyi (Víg, 75.), Dobák T., Savanya, Sándor, Farkas F. (Szász, 87.). Edző: Hevesi Tibor.
Gólszerző: Szilágyi (73.).
Kiállítva: Sándor (33.).
Jók: senki, ill. mindenki.
Vinnai István:Addig, amíg a pályát a szünetben vissza kell billenteni sík helyzetbe, addig az ellenfél egyetlen helyzetét kihasználva nyert.
Hevesi Tibor: Nagyon fontos három pontot szereztünk, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. A célfutballunk eredményre vezetett, gratulálok a fiúknak!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában